FärgTeve erbjuder dig

Reklamfilmer

FärgTeve gör gärna dina reklamfilmer. Och samarbetar med diverse duktiga reklambyråer vid behov. Finns det önskemål om särskilda inspelningsplatser så har FärgTeve mycket bra samarbete med flera erfarna location scouts som kan Jämtland upp och ner och bakåt och framåt.

Eventproduktioner

FärgTeve gör professionella produktioner av alla typer av event, allt från sportevenemang till företagsevent. Produktionerna kan användas för effektiv marknadsföring och spridning över webb, sociala medier osv. Och inte minst i samarbeten med sponsorer. FärgTeve samarbetar även med väldigt duktiga stillbildsfotografer om behov finns.

Företagsfilmer

Fler och fler företag inser vikten av rörlig media på webb, i sociala medier, i presentationer mm. FärgTeve hjälper dig att spetsa till ditt syfte, din målgrupp och ditt budskap och hittar ett format som passar för de kommunikationskanaler du vill använda dig av. Det är inte alltid den film som ska ligga på webben som ska spridas via facebook eller visas på en mässa osv. Och har du ännu bara lösa tankar kring vad du skulle vilja förmedla med en film så hjälper FärgTeve dig att forma dina tankar till en färdig produktion.

Instruktionsfilmer

Instruktioner i filmformat har fått ett stort genomslag och idag letar man efter instruktioner på YouTube. Med film har du möjlighet att omvandla långa beskrivande texter och manualer till lättförståliga och lättillgängliga klipp. FärgTeve hjälper dig från start till mål och ser till att du får högkvalitativa filmer.

Föreläsningsfilmer

Vid konferenser och liknande läggs ofta mycket krut på att bjuda in riktigt duktiga föreläsare och inte sällan vill man gå tillbaka efter föreläsningen och lyssna på hela eller delar av dragningen igen. FärgTeve finns gärna på plats för att se till att föreläsningar blir ordentligt dokumenterade alternativt att de streamas direkt över kanaler som Bambooser för att nå en större publik.